Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten

 Tarot kortit ja tulkinnat
 
Kortit ovat kulkeneet minun matkassani jo vuodesta 2005. Olen saanut huomata että joka kerta kortteja syvemmin tarkastellessa löytää niistä uusia viestejä ja symboliikkaa. Varsinkin suurten salaisuuksien korteista.
 
Tarotkortit sisältävät ikiaikaista viisautta, joka puhuttelee meitä myös tässä ajassa. Kortit ovat ikään kuin sisäisiä karttoja, joiden avulla voi oppia tiedostamaan piileviä voimavaroja sekä ratkaisemaan käytännön ongelmia.
 
Kortit voivat olla myös upea RAKKAUDELLINEN henkisen kasvun vauhdittaja! Tukien vapaata tahtoasi. Sinä itse päätät mitä teet elämälläsi, AINA!  Voimme antaa vain sykäyksiä ja avata mahdollisuuksiasi. Jokaisen on silti elettävä täällä elämänsä itse. Pyydän jokaiseen henkilökohtaiseen tulkintaan apua ylhäältä ja enkeleitä ohjaamaan herkkää tulkintaa sinulle oikeaan korkeimpaan parhaaseen suuntaan. Tulkinta on jokaiselle henkilökohtainen kokemus ja kortit puhuvat kielelläsi joko syvällisen henkisesti tai vähemmän henkisesti! 
 
Kyse ei ole ennustamisesta vaan tarot korteilla voi tarkastella esim ihmissuhteita, työkuvioita, ajanlaatua ja elämän valintatilanteita. Nostaa päivän kortteja tai tehdä tarot pöytiä kuukausille. 
 
Joskus on huojentavaa kuulla kuinka palaset loksahtavat kohdalleen omien ajatusten kanssa. Korttien intuitiivisen tulkinnan avulla saat ymmärrystä ja uutta näkökulmaa. Ehkä potkuakin omiin suunnitelmiin ja yrityksiin!
 
HINNASTO:
 
Intuitiivinen tarot tulkinta 30-40min / 33e myös puhelimitse.
 
Yhdistelmä  Tarot tulkinta ja Energiahoito  
Yht: 60min / 40e, 75min / 50e tai 90min / 55e  
 
Tulkinnan kautta nouseva teema usein avautuu hoidon aikana. Hoito ja tulkinta tukevat toinen toisiaan.

HISTORIAA JA TIETOUTTA
 
Tarotkorttien juuret juontavat tuhansien vuosien taakse, muinaiseen Egyptiin tai jopa sitä edeltävään Atlantiksen aikaan. Kaupungin tuhon ollessa lähellä oppineet keksivät keinon siirtää viisautensa jälkipolville. He säilöivät oppinsa vertauskuvallisessa muodossa tarot pakan Ison Arkanan 22 kuvakorttiin. Korttipeliksi naamioituna viisaus säilyisi siihen asti kunnes vertauskuvat osattaisiin jälleen tulkita. ( salatun viisauden kantaja ) Graalin maljan legenda. Ikiaikainen viisaus. Helpommin todistettava historia on 600v vanhaa 1400- luvulta alkaen italiasta.
 
Pidän myös tarot kursseja tilauksesta eri paikkakunnilla. Otan kortit mukaan "intuition jatkeeksi" kursseille, tapahtumiin ja messuille missä kuljenkin..
 
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tarottien salaperäiseenkin maailmaan! 
 
Rakkaudella: Katja