Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten

Rakkaudesta, anteeksiannosta ja sydämen pyhän tilan löytämisestä sinusta itsestäsi!
 
Vaikka emme kykenisi fyysisin keinoin hoitamaan itseämme kuntoon meillä jokaisella on sisällämme herätettävänä se parantava voima joka meidät todella eheyttää.  Tämän voiman nimi on rakkaus..
 
RAKKAUS TEKEE SINUSTA SISÄISESTI VAHVAN!!! ANTEEKSIANTO JA SYDÄMEN VIISAUS LOPULTA MUUTTAA KOKO ELÄMÄSI..
 
Voimme antaa anteeksi sydämessämme rakkaudettomuuden ja ymmärtämättömät sanat löytämällä pyhän parantavan tilan sydämestämme. Kun muistat rakkauden ( sen tärkeimmän ) kaikki pahalta tuntuvat asiat pyyhkiytyy pois siitä hetkestä.
 
Tämä syvältä sydämestä käsin tapahtuva ymmärrys ja anteeksianto lämmittää kylmät varpaatkin.  :) Jaloillasihan sinä seisot ja juurichakran kunto liittyy vahvasti perusturvallisuuteen. Perusturva muodostuu jo pienenä lapsena ja jos tunnet jääneesi sitä jotenkin vaille. Se voi ilmetä "heikkoutena" jaloissa.
 
Kaikki on kuitenkin mahdollista eheyttää noustessasi mielen tasolta sydämen tasolle ja hiljaiseen tilaan.. Minä itse uskon niin koska paljon on tapahtunut ja olen itse tuntenut sen kehossani. Meditatiivisessa tilassa ja hoidoissa käydessäni. Monesti sydän chakraa hoidettaessa koko keho on avautunut!
 
Keho todellakin on tunteidemme peili ja koko elämän!
 
Rakkaus on siis tärkeintä! 
 
Liian arvokas asia hukattavaksi..  Jos ei minulla ole rakkautta, minulla ei ole mitään.. Rakasta itsesi eheäksi, arvosta ja kiitä itseäsi!
 
Rakkaus on osa jumalallista pyhää voimaa sinussa.. Kun rakastat olet armollinen ja ymmärrät hyvän sydämessäsi.  Ei tarvitse tuomita, etsiä syyllisiä tai potea arvottomuutta. Nämä kaikki tulee jäämään pois kokonaan tai asteittain. Huomaat että jokainen ihminen on samanarvoinen! Jokaisella meistä on toisillemme paljon annettavaa!
 
Oma kokemukseni on: Mitä enemmän harjoitat tätä rakkautta hiljaisuudessa sen eheämmäksi mielesi ja sielusi tulee. Joskus jopa  jotkut rakkaudettomuuteen liittyvät sairaudetkin helpottavat..
 
Mitään muuta en sinulle halua kuin että saat kokea sen!
 
Meditoi, lue voimalauseita ja ota rauhallista aikaa itsellesi! Tai tee asiat niinkuin parhaaksesi näet..
 
Se kasvaa mihin keskityt TODELLA!!! 
 
Onnea elämäsi eheyttämiseen rakkaudella!
 
Todellinen parantuminen tapahtuu sydämestä käsin!
 
Rakkaudella : Katja 
 
PS: RAKKAUDEN LÄHDE -meditaatio cd ja pieni ohjekirjanen ilmestyy ensi vuonna 2012! :)
 
       
 
Hieno linkki luettavaksi ja muutkin asgerin tekstit:
 
http://www.aurinko-maa.fi/luettavaksi_7.html