Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten

PYHÄN NAISEUDEN LÖYTÄMISESTÄ JA OIVALTAMISESTA
 
Naisen arvomaailma ja toimintatavat ovat erilaisia kuin miehellä. Moniko uskaltaa antaa naisena oman voimansa todella näkyä? Vai kaipaako se vapauttamista naisellisin keinoin. Tanssin tai laulun avulla. Kenties oman pyhän riitin avulla? Kuinka muistaisimme toistaiseksi maskuliinisessa maailmassa olevamme naisia ja naisellisia. Voisimmeko tunnustaa kaipaavamme turvallista syliä ja kuuntelevaa korvaa?
 
Olosuhteet vaikuttavat siihen pääseekö perustarpeesi olla nainen esille. Parisuhteessa: Mies saa olla miehinen mies että nainen voisi olla enemmän naisellinen nainen!  Naisen kuuluu ehkä myös uskaltaa luopua tietyistä rooleistaan oman naisellisuutensa vuoksi. Nykypäivänä on yksinhuoltajia paljon ja myös itse sen ajan eläneenä. Muistan kuinka kaipasin monesti haavoittuvalla hetkellä sitä syliä johon painaa päänsä parhaansa tehneenä.
 
Haavoittuvaisuus onkin yksi naisen ominaisuuksista ja kyky aistia muiden tuntemuksia. Hellä, hoivaaja ja hiukan murehtijakin välillä koska aistii niin paljon... Tämän ehkä tulisi antaa olla niin.. Mutta tuen tarpeen hetkellä jospa palaisit rakkauteen ja toisit ymmärryksen tilanteeseen oman näköisen pyhän riittisi, rukouksesi tai meditaation avulla? Pyhitä siis naiseutesi ja arvosta itseäsi!
 
Oivalluksia tiellesi! 
 
Rakennan yritystäni ja samalla omaa itseäni feminiinisen voiman ilmentymäksi omaksi itseksesi siis rakkaudesta käsin! 
 
Se tarve vain tuli jostain.. Ehkä egyptin matkalta jonne lähdin etsimään naisellisuutta itsestäni. Tiesin että egyptiläiset naiset eivät ole niin alistuneita kuin luullaan vaan tanssivat itselleen /  toisille naisille ja omalle miehelleen.. Se tanssi on pyhää naisellisuuden ilmaisemista heille siis vapautta!!! 
 
Solaressa on siksi nyt yksi seinä peilistä. Jostain löytyy se rohkeus alkaa vetämään itämaista tanssia... tai siihen perustuvia liikkeitä.. 
 
Voisimmeko mekin alkaa vapautua itse kukin? Ja vapauttaa naisellinen voimamme rakkaudella korkeimmaksi parhaaksemme! Minä ainakin tahdon olla nainen!!

 
Rakkaudella: Katja
 
LINKKI Matti Kuuselan kirjoittamaan tekstiin MIES JA NAINEN: