Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten


Mystiset -Day Spa- Erikoishoidot
 
Rakkaudellinen tuulahdus itämaisilla mausteilla! Rohkealle salaperäiselle naiselle ja oman naisellisen voimasi esiintuomiseksi. Ihania hoitokokonaisuuksia sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin. Hoitolassamme voit nauttia kupin mausteista egyptiläistä teetä hoitojen yhteydessä. Kokeile ja ihastu rentouttaviin hoitoihin! Hoidoissa käytettävät eteeriset öljyt ja tuoksusekoitukset on tuotu Egyptin Luxorista Adel El Atarin henkisestä keskuksesta.
 
Midaksen Kosketus 35e /45min
Itämainen päähieronta ja kasvohieronta. Hoito tapahtuu hoitopöydällä selällään omat rennot vaatteet päällä ja lämpimän peiton alla. Syvärentouttaa, virkistää, vaikuttaen stressiä helpottavasti ja poistaa nesteitä. Aurasoma pomanderit käytössäsi, jos haluat.
 
Jumalattaren Suudelma 35e / 45min
Aromaterapeuttinen kasvohieronta ”Jumalatar Hathorin” aromaöljyllä. Hoito tapahtuu hoitopöydällä lämpimän peiton alla. Syvärentouttaa, vapauttaa kasvojen jännitystä ja kireyttä. Akupainanta ja lymfaattinen hieronta saavat nesteet kasvoista liikkeelle jo ensimmäisessä hoidossa.. Myös rintakehä, käsivarret, kädet, niska ja hartiat hierotaan..
 
Vapauta Sisäinen Jumalattaresi  55e / 90min
Selkiinnyttävä Tarot tulkinta ja intuitiivinen energiahoito / energiahieronta. Rohkean mystiselle naiselle naisellisuutta tukeva ihana kokonaisuus! Hoitopöydällä omat rennot vaatteet päällä kevyttä hierontaa ja / tai energiahoitoa. Meditatiivinen mielen ja kehon rentoutus sanallisesti, jos haluat. Feminiinisen ja maskuliinisen voimasi tasapainotus. Hoidan yksilöllisesti sinua herkästi kuunnellen!
 
Healing of Soul  40e / 60min, 50e / 75min tai 55e / 90min
Koko kehoa tasapainottava eheyttävä ja mieltä hiljentävä energiahoito. Alussa meditatiivinen rentoutus sanallisesti: Fyysinen, astraali ja mentaali kehojen puhdistus. Haitallisten siteiden katkaiseminen. Fyysisen ja energiakehon energisointi. Chakrojen tasapainotus. Hoidossa käytetään "Healing of soul" henkistä eteeristä öljysekoitusta. Hoidon kesto aina henkilökohtainen.
 
Kuningattaren Ruusuhoito  55e / 90min
Koko kehon aromahieronta aidolla intialaisella Ruusuöljyllä. Ylellinen ruusuhoito rakkauden energioiden avaamiseen sydämellä! Lempeää hierontaa koko keholle ja lopuksi keskitytään huolella kasvojen ihanan rentouttavaan hierontaan. Syvärentouttavaa ja tukee itsesi rakkaudellista kohtaamista.Lepäät mielikuvissasi Afroditen ruusupedillä..
 
Egyptin Kuningatar 55e / 90min
Tarot tulkinta ja koko kehon rentouttava aromaterapiahieronta ”Queen of Egypt” aromaöljyllä, Naisellisuutta vapauttaen ja vahvistaen. Niska, hartiat, selkä, jalat, kädet ja erityisesti kasvot hierotaan erittäin rentouttavin liikkein. Olet oman elämäsi kuningatar!
 
Egyptin Prinsessa   40e / 60min
Tarot tulkinta ja rentouttava hieronta egyptiläisellä  ”Queen of Egypt” aromaöljyllä, Naisellisuutta vapauttaen ja vahvistaen. Niska, hartiat, selkä, kädet ja kasvot hierotaan rentouttavin vahvistavin liikkein.