Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MATTI NURMELA    KALEVALAINEN JÄSENKORJAAJA /KANSANPARANTAJA OULAINEN
 
Teen Kalevalaista jäsenkorjausta sekä henkiparannusta ja kukkaterapiaa ( solaressa sopimuksen mukaan, pyydä aikasi ylivieskaan soittaessasi )
 
Hoitohinnasto :30min20€ 60min35€ 120min60€
 
Ajanvaraukset 0400 283944
 
KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan.

Henkiparannuksesta "pähkinänkuoressa"

Henkiparannuksella tarkoitetaan sellaista parannusmuotoa, jossa käytetään henkisistä lähteistä tulevia voimia ja energioita, joita kanavoimaan kontaktiparannuksessa henkiparantajan käsien päälle panemisen kautta sekä kaukoparannuksessa rukouksen ja/tai ajatuksen kautta.  
Henkiparantajalla tarkoitetaan henkilöä, joka kanavoi henkisistä lähteistä tulevia energioita parannettavaan.  

Miten kukkaterapiavalmisteet vaikuttavat?

Jokaisella kukalla on oma, sille ominainen vaikutusalueensa. Kukkatipat kohottavat mielialaa. Ne vaikuttavat psyykeen kaikkiin tasoihin ja niillä on yleensä tasapainottava ja kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus.

Kukkatipat hoitavat myös kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Ne voivat olla suureksi avuksi joko yksinään tai muiden hoitomuotojen tukena.

Keho on kuin peili, joka kertoo kuinka voimme sisäisesti. Tyytymätön ja maassa oleva mieliala voi heikentää mm. immuunipuolustusta, jolloin sairastumisalttius lisääntyy. Jatkuva lihasjännitys tai kivun tuntemukset saattavat taas kertoa, että keho on alkanut kantaa puolestamme jotain, joka oli tai on helpompi tukahduttaa kuin kokea ja ilmaista
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------