Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten


INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO:
 
"Sinussa on valo, sinussa on yö. Sinulla on sitkeä sydän joka lyö" Juha Tapion laulun sanoin. 
 
Kaikki koemme elämässämme erilaisia hetkiä jolloin omat voimamme eivät ehkä riitä ja tarvitset rauhallista läsnäoloa / kuuntelua. Jotta voisit sitä kautta yhdistyä omaan läsnäoloosi takaisin ja mahdollisesti saada vapautumisen kautta oivalluksia sisimpääsi. 
 
Intuitiivinen energiahoito on rakkaudellinen kosketushoito. Intuitiivinen = ihmisen mukainen hoito, kuuntelen sinua sydämelläni ja kaikilla aisteilla. Tämä hoitomuoto eheyttää sinua ensin energiatasolla. Energia vaikuttaa mieleesi ja myös fyysiseen kehoosi. Joskus fyysinen sairaus voi olla psykosomaattinen eli mielestä johtuva.. Henkinen kipu voi tulla ulos myös fyysisenä kipuna. Energiahoito auttaa sinua rentoutumaan ja tiedostamaan kehoasi monin tavoin.
 
Energiahoidossa olen sinulle rakkaudellisesti läsnä omana itsenäni ja kanavana.  Pyydän että saan olla Korkeimman parantavan rakkauden ja valon kanava. Pyydän tätä Luojalta, myös hiljaisen tai ääneen lausutun rukouksen avulla. Pyydän että energia mitä välitän on suoraan alkulähteestä Pyhältä hengeltä rakkaudella sinun korkeimmaksi parhaaksi. Koen että se on syvältä sielua eheyttävää joka jälleenyhdistää meidät suureen rakkauteen. Saaden meidät muistamaan viattomuutemme ja sisäisen lapsemme. Tämä rakkaus kuuluu kaikille!
 
Vastaukset ovat sinussa. Viattomuus ja rakkaus monesti ohjelmoitujen uskomuksien takana piilossa. Mitä vähemmän negatiivisia uskomuksia sitä enemmän aito sisin pääsee esiin. On vain rakkaus. Tuomitsemisen tai oikeassa olemisen tarve vähenee. Ehkä janosimme niilläkin vain sitä hyväksyntää ja rakkautta. Että tulisimme kuulluksi.. Kun minulla on rakkaus, minulla on sisältöä elämään.. 
 
Yhdistyminen rakkauteen ja sisäiseen viattomaan itseen. Kysyy joskus syvääkin tarkastelua. Ehkä pienempää tai suurempaa kyseenalaistamista. Ihan pienellä lapsella on usein viisas sielu. Silloin kun vanhempamme alkavat ohjelmoimaan meille omiaan negatiivisia häpeän tai pelon tunteeseen perustuvia uskomuksia tämä viisaus voi kadota... Mutta se on edelleen siellä! Monella meistä on näitä tietoisia lapsia jotka ääneen sanovat viisaita asioita. Joillakin on mielikuvitus ystäviä.. Niin onko ne mielikuvitusta? Lapset näkevät lävitsesi ja vaistoavat pahan olosi. ( myös eläimet! ) Lapsi on vielä viaton ja herkkä. Aikuisena meillä on tärkeä tehtävä tukea lapsen herkkyyttä ja ymmärtää. Ehkä onkin niin välillä että lapset kasvattavat meitä eikä päinvastoin! 
 
Sisäinenä ohjauksena meillä on tarpeemme olla hyväksyttyjä, antaa ja saada rakkautta. Lisäksi meillä on lisääntymisvietti, uskonnollinen tarve ja tarve vapautukseen. Henkisissä ja uskonnollisissa piireissä asioille annetaan monenlaisia nimiä. Aivan kuin henkisissäkin energiahoidoillekin annetaan hienoja nimiä.. Tai vain tietyllä tavalla uskovat pääsevät taivaaseen.. Aika haasteellista tekstiä toisinaan meille jaetaan. Jopa innostutaan tuomitsemaan. Henkisyys on ja saa olla sydämen asia. Ehkä AIDON henkisyytensä kanssa sinut olevan ihmisen tunnistaakin tuomitsemattomuudesta ja sydämen viattomasta viisaudesta. 
 
Ole sinut itsesi ja Luojasi kanssa. Ole yhteydessä sisimpääsi ja sydämesi viisauteen pelotta. Uskalla valita tiesi vaikka se olisi vain sinun yksin kuljettavana.
 
Oman kokemukseni mukaan vapautuminen vahingollisista uskomuksista antaa elämällemme todellista sisältöä. Joskus erilaiset henkiset ja uskonnolliset suuntaukset antavat turvaa ( tai turvallisen pysäkin olla ajattelematta ) mutta se kaikki on ehkä itsesi ulkopuolella olevaa jonkun muun uskomus oikeasta. Se on sitä niin kauan kuin uskallat valita oman tiesi.. Et vain synny tiettyyn uskoon vaan valitset tiesi sydäntä kuunnellen uskosi tai henkisyyden kautta! Kun tämä murtautuminen vanhoista kaavoista tapahtuu voit tarvita apua ja ulkopuolista auttajaa. ( Voit tehdä sitä sydämen ja mielen lukkojen avaamisen kautta ) Kaikki apu on tuolloin suotavaa nlp, rakkaudelliset kosketushoidot ja ratkaisukeskeinen terapia. Mikä on sinun tiesi sen tiedät itse. Minun tulee tietäsi hoitaessani kunnioittaa. 
 
Luonto on sisimmän peili. Luonto on aina läsnä. Sen kauneus ja raikkaus. Kun luonnon kauneus puhuttelee sinua ja vetää puoleesi on sydämesi heräämässä. Olet yhtä kaiken, luonnon ja luojasi kanssa. Monella tavalla itsensä voi kohdata.. 
 
Minä Katja olen kohdannut itseäni arjessa elämällä elämää, henkisenä etsijänä erilaisten kurssien, opiskeluiden, kohtaamisten ja hoitojen kautta. Polkuni alkoi jo lapsena. Alkuun oli kohdattava pimeän ja tuntemattoman pelko. Myös negatiiviset voimat pelottivat.. Nyt ymmärrän niiden usein asuvan vain ihmismielessä. Juuri pimeän tai tuskan hetkellä olen oivaltanut päästää irti ja "rakkausviisaus" on saanut virrata. Tuona hetkenä olen vapautunut ollut yhdistyneenä tarkoitukseeni sieluuni sisimpääni ja rakkauteen. Olen saanut niin paljon ja tätä haluan antaa myös muillekin.. Toivoa paremmasta.. Sisältöä elämään... Näitä antautumisen virtauksellisia hetkiä koen myös meditoidessani syviä ja syväluotaavia. Välillä tunteellisempia ja syvempiä.. Olen intuitiivinen tunteva ja herkkä ihminen. Koen sen voimavarakseni. Haluan vilpittömästi auttaa sinutkin auki ja tukien antaa sinunkin löytää rakastavan ytimesi.. Tukea sinua omanlaiseen henkisyyteesi rauhan, läsnäolon ja mahdollisesti luovien vapautumistenkin kautta!
 
Kanavoin sinulle tulkinnoissani tai hoidoissani viestiä. Tämä ei mene päälle kuin nappia painamalla.. Toisinaan hoidot ja tulkinnat ovat vain syvällisempiä. Meidän molempien oppaat ja enkelit antavat oman rakkaudellisen lisänsä hoitoon...  

Rakkaus on suurin parantava voima!

Rakkaudella: Katja

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Olen opiskellut monenlaisia energiahoitomuotoja, käynyt Parantajakoulutuksen, Luontaishoitajaksi ja Shiatsuterapeuttikoulutuksen. En nimeä energiahoitoa Reikiksi tai Seichemiksi tms.. Vaan se on intuitiivista eli ihmisenmukaista. Olen todennut että monella kursseja käymättömilläkin voi olla parantavat kädet. Tämä voi aueta kun kiinnostut henkisistä asioista, saat opastusta tai se voi aueta hoidoissa. Auttajaksi / hoitajaksi tullaan sydämestä ei kursseja käymällä. Mutta ne kyllä tukevat / opastavat sinua auki ja valitsemaan tiesi. Olen Usui Reiki Master ja pitänyt myös Reiki ja energiahoitokoulutuksia. Se on nyt taka alalla. Koska kutsumus avautui sitä kautta yli 10v sitten pidän myös näitä kursseja tärkeinä!

Uudenlainen energiahoito koulutus kyllä on mielessäni. Jossa herätään sydämestä käsin parantavaksi ihmiseksi ja opitaan pyytämään luojalta parantavaa voimaa. Tullaan tietoiseksi Chakroista eli energiakeskuksista, Fyysisestä / Henkikehoista ja energiakanavista eli meridiaaneista. Meditaation ja itsensä hoitamisen tärkeydestä. Valoisista auttajista oppaista ja enkeleistä. Tämä hakee vielä uomiaan...

Opiskelen tällä hetkellä Kokonaisvaltaiseksi Joogaohjaaksi 2013-2014 elokuuhun. Kun tämä päättyy jatkan pidennettyä Nlp master koulutusta 2014-2015. Aloitin pidemmän kaavan Nlp practitioner opinnot marraskuussa 2012 ja tämä oli elokuuhun 2013 kestävä matka itseeni joka kannatti. Hiljalleen nämä opit vielä lisää sulautuvat kaikkeen muuhunkin työhöni. Voimavarakeskeiseksi ja avaavaksi toiminnaksi!  

Teen matkojen kautta matkaa itseeni eli ympäristön vaihdosten myötä. Olen innostunut nyt Lapista. Pidän myös kursseja ja hoitavia viikonloppuja Lapin rauhoittavissa maisemissa. Luosto, Pyhätunturi, Oulanka, Ylläs.. Kaikki kansallispuistot ja luonnonpuistot kaikkina vuodenaikoina. Myös Egyptissä olen vieraillut kahteen otteeseen ja sinne myös taas halajaisin! Kreeta, Bulgaria, Kypros, Rodos ja Turkki.. Kaikilla niillä on ollut jotain annettavaa.. Takana jopa yksin matkustaminen.. Se oli hyvin eheyttävä kokemus! Kuunnella vain omia tarpeitaan!

Aina on jotain opittavaa!! Voimia tiellesi!!