Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten

HINNASTO alk elokuu 2014        
 
"Kaikki hoidot pyrin tekemään kokonaisvaltaisen intuitiivisesti juuri sinua kuunnellen ajatuksella ja sydämellä"  
 
INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO 60min / 40€ tai 90min / 55e
( Koko kehoa tasapainottava eheyttävä ja puhdistava sisäänpäin kääntävä kosketushoito ) Hoidan sinua tuntojeni mukaan sydämellä: Voin vähän hieroa välillä, antaa energiaa, käyttää akupisteitä avaamaan tunnetiloja, keskustella tai olla hiljaa. Tämä hiljentävä hoito auttaa sinua saamaan kosketuksen  sisimpiin tuntoihin auttaen vanhoja asioita nousemaan pintaan ja poistumaan lempeästi kasvattaen syvää itseymmärrystäsi. Minulle energiahoito antaa toivoa, elämän iloa ja tunnetta että olen rakastettu!! Tämän haluan myös sinulle välittää! Mukana voi olla rumpurentoutus, enkelienergiat, tarot tulkinta, kristallit & avaavat aura-soma kvintesenssit. ( värit ja tuoksut ) Jokainen hoito on yksilöllinen ei ole samaa kaavaa. 
 
-  INTUITIIVINEN ENERGIAHIERONTA 60min / 40e  tai 90min / 55€ 
Hyvä LEMPEÄ HOITO rauhoittamaan kehoa sekä mieltä, lievittämään stressiä / stressiperäistä lihaskireyttä. Auttaa sinua avautumaan omalle läsnäolollesi ja kehotietoisuudellesi. Vaikuttaa "vapauttavan" tehokkaasti mm kasvoihin, rintakehään,hartioihin, käsiin, alaselkään, avaa jalkoja ja etenee rauhallisesti. Hoito tehdään ihmisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti intuitiolla ja läsnäololla keskittyen mihin tarve vaatii. Avaa konkreettisesti meridiaaneja, chakroja ja energiankulkuväyliä. Jälleenyhdistää meidät kehomme parantaviin voimiin! Pyritään avaamaan syviä lihaksia vaikuttaen kehon asentoon. . Hoito tehdään vaatteet päällä ja on erittäin rentouttava kokemus.  ( Pidän myös kursseja tästä )
 
INTUITIIVINEN TULKINTA & HOITAVA KESKUSTELU 60min / 40e tai  90min / 55e
Joskus elämä tuntuu hankalalta ja vastaukset ovat hukassa. Tämä on sinulle joka haluat saada vastaukset esille alitajunnastasi ja itsestäsi. Käytän keskustelua ja Nlp Practitioner koulutuksissa opittuja menetelmiä. Sinä itse johdat turvallisesti keskustelua ja kerrot mihin haluat selkeyttä sekä mitä haluat elämältäsi! Tarvittaessa apuna Tarot kortit ja Enkeli kortit... Teemme ohjattuja mielikuvamatkoja sisimpääsi hakien vastauksia ja oivalluksia yhdessä. Olen mahdollisimman turvallisena kuuntelijana, tukena ja oppaanasi itseesi tällä matkalla.
Tällä menetelmällä on mahdollista löytää ratkaisuja, uskaltaa ottaa itsellesi oikeat askeleet ja oivaltaa omat tärkeät voimavarasi!!! Tavoite on että lähdet heti keveimmin mielin ja oivaltaneena ovesta! 
 
HUOM!!! KAIKKEA KOLMEA YLIMMÄISTÄ HOITOA VOI YHDISTELLÄ tai pyytää lisäksi tulkintaa max 105min / 60€
 
-  ITÄMAINEN PÄÄ ja KASVOHIERONTA 45MIN / 35E 
Syvärentouttava, kasvoja kohottava ja nesteitä poistava. Sis: Rintakehän rentoutus käsittely venyttely, niskan/hartia akupainallus ja akupistehieronta kasvoille myös kädet hierotaan. Hyvä erityisesti rentouttamaan stressiperäisesti kireät leukalihakset ja kasvolihakset. Hoitaa ja piristää mieltä!!
 
-  INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45min / 35 €
Tämä rentouttava "stressipesu" tehdään asiakkaan istuessa mukavasti tuolilla, hoidossa käsitellään niska/hartia, kädet, rintakehä, pää ja kasvot.  Teen hoidon haluamallasi "voimalla" rentouttavin ottein. Tehokas esim niskahartian stressiperäiseen lihaskireyteen, migreeniin, pääkipuihin, univaikeksiin jne..
 
-  SHIATSU (koko kehon akupainelu ja hieronta)  105min / 60€  tai 120min / 65€
Tämä kokonaisvaltainen tehokas hoito syvärentouttaa ja tasapainottaa koko kehoa päästä varpaisiin: Hyvä niska/hartia &selän jumeihin, univaikeuksiin, stressiin, lievään masennukseen, fibromyalgiaan, migreeniin, pääkipuihin, vatsaongelmiin, rauhoittumisvaikuksiin jne.. Hoito tehdään lattialla shiatsupatjalla omat vaatteet saavat olla päällä mieluiten joustavat. Hoidossa käytetään voimallista akupainantaa käsivarsin, kämmenin ja lopuksi sormin avaamaan koko kehoa. Myös venytysliikkeitä meridiaaneille. Erittäin tasapainottava ja omaa keho tietoisuutta lisäävä!
 
-  AROMATERAPIAHIERONTA 75min / 50€
( Koko kehon lempeä lymfaattinen hieronta)  Luomulaatuisilla eteerisillä öljyillä tehtynä. Myös Egyptiläiset öljyt käytössä. Sopii hänelle joka haluaa pysähtyä, rentoutua, nauttia tuoksuista ja hyvästä olosta. Hieronta ei tee kipeää. Naiselle hyvä lahjavinkki! :)
 
-  VYÖHYKETERAPIA  60min / 40€ & 90min / 55€
Hoito tehdään pääasiassa jalkapohjista joka on tehokkain vaikutuskanava fyysisiin vaivoihin koko kehossa. Hyvä aineenvaihduntaa aktivoimaan, vatsantoimintaa virkistävä ja puhdistava, kk kipuihin, verenkiertoa aktivoiva erityisesti jaloissa! Pidemmässä hoidossa hieron myös kädet kyynärpäähän asti ja teen niska/hartia, kasvojen hieronnan  ja / tai annan energiaa. ( Kädet ovat psyykkisempi vaikutuskanava ) Tätä hoitoa on mukava tehdä, saada ja antaa!
 
-  TAROT TULKINTA  30min / 33€ ( tai osa hoitoa )
Elämäntilannetta selkiinnyttävä tarot tulkinta joko yleisesti tai haluamastasi asiasta. Kyse ei ole ennustamisesta vaan korttien avulla voidaan selkiinnyttää, helpottaa käsiteltävää asiaa ja saada ohjeita. Voidaan käyttää myös enkelikortteja... Myös puhelimitse tulkinnat!

- ASTROLOGINEN LUONNETULKINTA 20MIN / 20€  ( tai osa hoitoa ) 
Tulkinta on suullinen. Mukaan saat pienen materiaalin ja oman syntymäkarttasi. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua pääsemään omasta potentiaalistasi kiinni!
 
-  SUOLAHUONE HOITO 40min / 15€ , 6Krt / 70€ 
Suolahuonehoito auttaa avamaan hengitysteitä, apu tulehduskierteen katkaisussa luonnonmukaisesti sarjahoitona. Hyvä hoito esim näihin vaivoihin: Poskiontelontulehdukset, korvatulehdukset, hengitystieinfektiot, astma, ärsytysyskä, pöly allergiat, atooppinen iho tai psoriasis jne.. Hieno vastajauhettu suolapöly kulkeutuu hengitettäessä keuhkorakkuloihin asti puhdistaen keuhkoja ja saa liman erittymään! ( suola on antibakteerista eli siinä ei elä bakteerit ) Suolahuone lapset  ( alle 10v lasten vanhemmat mukaan suolahuoneeseen ilmaiseksi mukaan muista varata lapsille lukemista )
- Suolahuonehoito Alle 12v lapsille 10e/ krt  tai 5krt sarja 45e
 
-  INFRAPUNASAUNA HOITO 10€ / Krt, 5krt / 45€, 10Krt / 80€
(  Saunaan mahtuu 4 hlö:ä ) Lämmittää tehokkaasti lihakset pintaa syvemmältä, vauhdittaa aineenvaihduntaa hienosti sarjahoitona, aktivoi hermoston toimintaa erityisesti selästä ja sieltä vaikuttaen koko kehoon tervehdyttävästi! Erittäin hyvä nivelvaivaisille ja "kylmästä kangistumis" taipuvaisille. Hyvä hierontaa ennen pehmittämään selän!! Poistaa raskasmetalleja & saa sinut hikoilemaan kunnolla sarjahoitona!
 
-  HIEROVA TUOLI 5 € / Krt 
Hieroo tehokkaasti ylä ja alaselän, puristelee kädet ja jalat, ilmahieronta, vibra, 5 eri ohjelmaa hieroo mm musiikin tahtiin tai voit käsin näppäillä haluamasi ohjelman. Saat tuolin lähes makuu asentoon että voit rentoutua täydellisesti kuunnellen kuulokkeilla rauhoittavaa musiikkia tai luonnonääniä.

Hoitojen jälkeen muista aina juoda vettä tai teetä riittävästi. Useimmat hoidot parhaimmassa tapauksessa aktivoivat kehoa eri tavoin, laittavat kuona-aineita liikkeelle ja lisäävät nestekiertoa ! ( Jos pää tulee esimerkiksi kipeäksi olet mahdollisesti juonut liian vähän = puhdistumisreaktio ) Unen ja levon tarve saattaa lisääntyä joten lepää niin saat parhaimman hyödyn hoidosta!! Hoidot herättelevät kehoa toimimaan oikein ja tasapainottavat sinua.
 
Hoitovaraukset onnistuvat soittaen tai mielellään myös tekstiviestillä: 044-0481282 / Katja Limma 
 ( vastaan viesteihin hoitojen välissä tai päivän lopussa pyrin soittamaan sinulle )
 
Kaikki palveluni ja hoidot sisältävät alv 24%