Luontaishoitola Solare
"Sytytä sisäinen valosi"
Katja Limma, Torikatu 3, 84100 Ylivieska
Puh: 044-0481282 / Tekstiviestit tavoittavat parhaiten

AHAA ASTROLOGIAA!

Oletko miettinyt ELÄMÄSI POTENTIAALIN JA TARKOITUKSEN avaamista astrologisin näkökulmin? Oma tarkkaan syntymä aikaan ja paikkaan perustuva astrologinen karttasi antaa viestejä ja viitteitä mahdollisista lahjoistasi. Miksi olet sinä? Miksi et niinkuin aurinkomerkkisi joka on helpoimmin yleisesti tiedossa. Kartan tutkiskelu  JA avaaminen antaa selkiinnyttävän vastauksen. Joskus jokin muu merkki voi hallita isoa osaa karttaasi. 

Astrologisen tulkinnan kolme merkittävää tekijää on Aurinkomerkki ( se jota automaattisesti ilmennät yleensä muut näkevät sinut tällaisena ) , Kuumerkki ( kotiminä, salattu sisin joka näkyy perhepiirissä ) ja ascendentti eli Nouseva merkki ( persoonallisuus ja persoonan oppiläksyt joka ilmentyy vasta n 28v alkaen ).

Syntymähetkellä planeetat sijoittuvat eri paikkoihin kartallasi 12 huoneeseen. Joka huoneella on oma merkityksellinen teemansa esim kodin, luovuuden ja työn huoneet. Auringon sijainti kartalla kertoo elämän alueen missä aurinkosi ( elämäsi ) olisi hyvä loistaa. Mihin paljolti elämäsi keskittyy.. ( minulla yllättäin se on 10. huone eli työn huone ). Sinne sijoittuu myös muita planeettoja auringon kaveriksi Chiron esimerkiksi ja merkurius. 10. huoneen alku eli Mc akselini on oinaassa ja siinä lähes päällä on mars ja venus planeetat oinaassa. Joten työtapani on oltava rohkeaa ja pioneerimaista eli oinasmaista!
 
Kartalla siis mc akseli kertoo "työn kuvan" . Vastakkaisella puolella on  ic akseli joka kertoo millainen koti sinulla tulisi olla ja yleensä se onkin että viihdyt.

Mars sinun kartallasi kertoo tavastasi toimia ja ( millainen on mies ihanteesi naisen kartalla )
Venus kartallasi kertoo millainen nainen olet ja ( millainen on nais ihanteesi miehen kartalla )

Näistä kaikista saat tietää enemmän Astrologian kurssilla tai illoissa. 

Teen myös suullisia Astrologisia luonnetulkintoja pienellä materiaalilla ja kartalla. Näissä katsomme tärkeimmät kohdat ja painotukset.

Viikko tai päivälehtien horoskoopit ovat monesti keksittyjä. Tai eivät kerro kuin aurinkomerkin kautta asioita. 

Luonnetulkinnan karttaa varten tarvitsen etukäteen tarkat tiedot syntymä pvm,vuosi, klo ja sairaalan paikkakunta. 

Tulkinta voi olla osa hoitokokonaisuutta! Kysy rohkeasti aikaa viestillä.. 

Kaveriporukalle onnistuu myös räätälöidyt "Astrologiset illanistujaiset" jossa opitaan tulkitsemaan omaa karttaa ja saat ikioman astrokarttasi lisäksi reippaasti materiaalia kotiluettavaksi / myös vaikkapa perheenjäsentesi karttojen tulkintaan! 

3h / kokonaisuus liikkeessäni tai kotonasi. ( Min 4 hlö:ä ) 

Illan hinta: 30e / hlö  

Jos ilta tapahtuu liikkeessäni kuuluu hintaan lisäksi kahvi / tee ja pieni suolainen tarjoilu. Voit tuoda myös omia purtavia pöytään ja ilta voi jatkua vaikkapa rennon infrapunasaunomisen merkeissä.. Tuolloin 5e lisähinta per saunaaja. Ilta pitenee tuolloin tunnilla...